3η ορεινή πεζοπορία στο Κυριακοχώρι / Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ώρα 9:00 το πρωί στην πλατεία

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !! Να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις !!

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ σε νέα μονοπάτια και ΓΛΕΝΤΑΜΕ με την παλιοπαρέα !

τηλέφωνο επικοινωνίας:  6987663131 Παύλος Τζαννής (πρόεδρος ΔΣ)

Με συντροφιά τις φορτωμένες καστανιές και για ντεκόρ τα καταπράσινα έλατα , φύγαμε να απολαύσουμε μια υπέροχη περιπέτεια!  Μία καταπληκτική διαδρομή , όπου η φύση ”οργιάζει” με ζουγκλοειδές πράσινο και τρεχούμενα νερά και εικόνες σε φθινοπωρινό τοπίο που ασταμάτητα σε εκπλήσσουν, μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ελάτε να περπατήσουμε στα μονοπάτια των προγόνων μας , αλλά και των δικών μας παιδικών μας χρόνων , τότε που τίποτε δεν απασχολούσε το μυαλό μας και τα γέλια και οι φωνές μας , διέσχιζαν τα βουνά !

Φέρτε τα παιδιά σας να ζήσουν την μαγεία αυτή !!

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ  !

και

στηρίζουμε τον Σύλλογό μας σε άλλη μία προσπάθεια του , να δώσει ζωή στο χωριό όλες τις εποχές του χρόνου … ΧΩΡΙΣ εσάς δεν υπάρχει Σύλλογος …ΧΩΡΙΣ Σύλλογο και κοινή προσπάθεια δεν υπάρχει ζωντανό χωριό !

Ράνια Σκαρλάτου / μέλος ΔΣ

//

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Το περασμένο Σάββατο 29/9/18 και εν μέσω της θύελλας ”Ζορμπάς” , τα μέλη του ΔΣ με μπροστάρη τον πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Τσιαμπούλα , καθορίσαμε μετρήσαμε και ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ τα μονοπάτια . Άξιζε η περιπέτεια !

ευχαριστούμε θερμά Κώστα !!!

//

απολαύστε στιγμιότυπα από τις 2 προηγούμενες χρονιές :

//

Τέλος,

ευχαριστούμε θερμά την Σοφία και τον Λεωνίδα της MPRESS SOLUTIONS , για την βοήθειά τους και αυτήν τη φορά , στις πρόχειρες πινακίδες της φετινής πεζοπορίας.

MPRESS SOLUTIONS Φορμίωνος 248 Βύρων 16233 / τηλ.2107646234

https://www.facebook.com/mpresssolutions/?rc=p

ΚΑΙ 

ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ από τα ”χεράκια” του ΔΣ , μαγειρεμένη στο καζάνι/ποδήλατο του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης ! Ευχαριστούμε Γιάννη Κατσίκα !!

δείτε εδώ φωτογραφίες :

https://www.facebook.com/events/157490208280710/


Σχολιάστε