Αναμνήσεις Κυριακοχωριτών (video)

Με πολύ αγάπη για τους αγαπημένους μας και αρκετό μεράκι, συγκεντρώσαμε εικόνες από παλιά, αλλά και το σήμερα. Εικόνες των παππούδων μας, των συγγενών και φίλων μας που γεννήθηκαν, έζησαν και αγάπησαν το χωριό μας. Με μεγάλη μας τιμή και συγκίνηση σας παρουσιάζουμε το υλικό που συγκεντρώσαμε.

Για να δείτε τις αναμνήσεις μας σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο χρόνο, πατήστε εδώ για το πρώτο μέρος και εδώ για το δεύτερο. Σύντομα θα ακολουθήσει και το τρίτο μέρος.

Μπορείτε να λάβετε το λεύκωμα μας σε DVD για να το προβάλλετε σε υψηλή ανάλυση στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας δίνοντας μας ονοματεπώνυμο και στοιχεία αποστολής πατώντας εδώ.

Το κόστος για την δημιουργία του DVD καλύφθηκε πλήρως από μέλος του Συλλόγου μας, που με την προσωπική του εργασία και τον ιδιωτικό του εξοπλισμό, μας προσέφερε με πολύ μεράκι το υλικό αυτό.

Θα ήταν χαρά μας να προσθέσουμε στο λεύκωμα αυτό και τις δικές σας φωτογραφίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα θα φροντίσουμε να προστεθούν οι φωτογραφίες σας στο λεύκωμα. Δεν κρατάμε τις πρωτότυπες φωτογραφίες σας, ούτε υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν.

« Αναμνήσεις Κυριακοχωριτών (video) »